Aanvang trainingen en trainingsschema jeugd bekend

De trainingsschema’s en trainingstijden voor de jeugd zijn bekendgemaakt voor de start van het nieuwe seizoen! Zoals elk jaar was het ook dit keer weer een hele puzzel om alles op de juiste manier in te delen, maar we zijn blij te kunnen melden dat er voor ieder team een plek is gevonden om te trainen. Dit dankzij de inspanningen van onze leden van de jeugdcommissie

Nu de trainingsschema’s zijn vastgesteld, kunnen spelers en ouders hun agenda’s daarop afstemmen en zich optimaal voorbereiden op het komende voetbalseizoen. We kijken ernaar uit om onze jeugdspelers weer enthousiast op het veld te zien staan.

Aanvang Trainingen Jeugdteams
De trainingen voor de jeugdteams starten weer op maandag 26 augustus. Voor teams die al eerder willen beginnen, bestaat de mogelijkheid om een week eerder te trainen. Houd er rekening mee dat oefenwedstrijden thuis niet mogelijk zijn, maar uitwedstrijden wel. Graag deze uitwedstrijden doorgeven via e-mail aan Cor Koops.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn over het trainingsschema dan kan er contact opgenomen worden, via mail, met de betreffende coördinatoren.

Laten we er een fantastisch seizoen van maken!

Trainingsschema Jeugd

Walter van Bloemendaal

Share: