Businessclub en Sponsorzaken

Voetbal en sponsoring zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net als bij andere amateurclubs is ook s.v. Veensche Boys afhankelijk van sponsorgelden en andere externe geldbronnen om zo de leden die ondersteuning te kunnen bieden die nodig zijn om tot goede sportprestaties op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen komen. Via sponsoring wordt een bijdrage geleverd aan verdere ontwikkelingen binnen onze vereniging. Door een lidmaatschap van de businessclub of door sponsoring investeert u in de jeugd en draagt u bij aan een gezonde en bloeiende vereniging.
Ondersteuning van s.v. Veensche Boys is voor bedrijven en individuen een mogelijkheid om goodwill en naamsbekendheid te krijgen of uit te breiden. Daarnaast kan “clubliefde” een belangrijke rol spelen.

Wat willen wij?

Alle leden van de Businessclub samen vormen een ideaal platform voor het leggen van zakelijke contacten. Op een prettige manier wil de Businessclub de verbindende factor zijn tussen sport en het bedrijfsleven.
Voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal worden de businessclubleden en sponsors actief uitgenodigd en gastvrij ontvangen in ons sponsorhome waar je andere sponsors kunt ontmoeten en zo je zakelijk netwerk uit te breiden en potentiële klanten te ontmoeten.

Wat kan je verwachten?

In ons gezellige gastvrije sponsorhome heten wij u van harte welkom en kunnen de sponsors elkaar vooraf aan de wedstrijd ontmoeten.
Daarna is het voetbal kijken langs de lijn of vanaf één van de tribunes en genieten van de prestaties van onze blauwe hoofdmacht.
Na de wedstrijd is het gezellig nababbelen en netwerken met de andere ondernemers/sponsors. Natuurlijk komen de spelers van het 1e elftal ook nog even gezellig langs.
De beide trainers worden gevraagd om hun mening te geven over het verloop van de wedstrijd, waar ging het goed en waar kan het beter. Uiteraard zorgt de Businessclub voor een drankje en hapje en regelmatig staat er een heerlijk koud/warm buffet klaar, aangeboden door één van onze sponsors.
Daarnaast zal de Businessclub ook activiteiten organiseren denk aan een sponsoravond, wijnproeverij, bezoeken van een eredivisie wedstrijd etc.

Wat zijn de voordelen?

1. Netwerk van enthousiaste en ambitieuze ondernemers uit eigen regio.
2. Overzichtelijke kosten.
3. Seizoenkaart voor het bezoeken van de thuiswedstrijden van het eerste elftal van s.v. Veensche Boys.
4. Ontvangst tijdens de thuiswedstrijd van het eerste elftal van s.v. Veensche Boys in eigen sponsorhome.

Wie kan je bereiken?

Bezoekers van onze vereniging behoren tot de volgende doelgroepen. 
1. Leden van de vereniging en ouders en familieleden van onze (jeugd)leden 
2. Spelers, begeleiders, familieleden en supporters van bezoekende verenigingen 
3. Sponsors van sv Veensche Boys

Geïnteresseerd?

Neem contact op met: Bert Veer