Ledenadministratie

De ledenadministratie is het kloppende hart van een vereniging. In de ledenadministratie (bijgehouden in Sportlink) worden alle leden geregistreerd met naam, adres, woonplaats, geboortedatum, emailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer. Ook aanvullende gegevens zoals teamindeling, (verschillende) functies en dergelijke informatie worden hierin geregistreerd. Ieder lid krijgt ook een KNVB-lidnummer en wordt aangemeld bij de KNVB. Ook worden de historische gegevens met vervulde functies, teamindelingen alsmede de mutaties nog bewaard.

Belangrijk is voor de vereniging dat op basis van deze registratie van gegevens de incasso-opdracht (per kwartaal) voor de inning van de contributiebijdragen wordt gemaakt. Je begrijpt dat deze database en de registratie van mutaties van essentieel belang is voor het goed functioneren van de vereniging. Voor het goed laten verlopen van het aanmelden en ook afmelden als lid van s.v. Veensche Boys zijn daarom ook enkele belangrijke huisregels van toepassing.

Dus, ben je onlangs verhuisd, is je telefoonnummer of e-mailadres gewijzigd, heb je een ander bankrekeningnummer? Laat het de ledenadministratie zo snel mogelijk weten.

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de ledenadministratie:

Ledenadministratie
Walter van Bloemendaal
📧 veenscheboysledenbeheer@gmail.com