Ledenadministratie

De ledenadministratie is het kloppende hart van een vereniging. In de ledenadministratie (bijgehouden in Sportlink) worden alle leden geregistreerd met naam, adres, woonplaats, geboortedatum, emailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer. Ook aanvullende gegevens zoals teamindeling, (verschillende) functies en dergelijke informatie worden hierin geregistreerd. Ieder lid krijgt ook een KNVB-lidnummer en wordt aangemeld bij de KNVB. Ook worden de historische gegevens met vervulde functies, teamindelingen alsmede de mutaties nog bewaard.

Belangrijk is voor de vereniging dat op basis van deze registratie van gegevens de incasso-opdracht (per kwartaal) voor de inning van de contributiebijdragen wordt gemaakt. Je begrijpt dat deze database en de registratie van mutaties van essentieel belang is voor het goed functioneren van de vereniging. Voor het goed laten verlopen van het aanmelden en ook afmelden als lid van s.v. Veensche Boys zijn daarom ook enkele belangrijke huisregels van toepassing.

Dus, ben je onlangs verhuisd, is je telefoonnummer of e-mailadres gewijzigd, heb je een ander bankrekeningnummer? Laat het de ledenadministratie zo snel mogelijk weten.

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de ledenadministratie:

Ledenadministratie
Walter van Bloemendaal
📧 veenscheboysledenbeheer@gmail.com

Contributie voor het seizoen 2021/2022

Kabouterlid€ 50,00
Jeugdleden JO8/JO9/JO10/JO11€ 122,00
Jeugdleden JO13/JO15€ 142,00
Jeugdleden JO17€ 148,00
Jeugdleden JO19€ 174,00
3e jeugdlid uit gezin50%
4e jeugdlid uit gezinGratis
Senioren€ 224,00
35/45+ leden€ 102,00
Zaalvoetbal (ook veldvoetbal)€ 96,00
Zaalvoetbal (geen veldvoetbal)€ 152,00
Niet spelend/ondersteunend lid€ 55,00

De contributie geldt voor het gehele seizoen. Bij tussentijds opzeggen van het lidmaatschap blijft men wel conform de statuten verplicht de contributie over het lopende seizoen te betalen.

Bij automatische incasso wordt de 25% van de jaarlijks verschuldigde contributie per kwartaal vooraf geïnd. Uitzondering op deze regel zijn de 35/45+ leden, kabouterleden, zaalvoetballeden en de niet spelende leden, bij deze groep wordt eenmalig het volledige contributie bedrag geïnd.

Bij langdurige blessure is het mogelijk om bij het bestuur een verzoek in te dienen omtrent eventuele aanpassing van het contributiegeld.