Veensche Boys verliest van effectiever Victoria

Veensche Boys heeft zaterdag 10 augustus haar eerste oefenwedstrijd verloren van Victoria, tevens uitkomend in de eerste klasse F. In Nijkerkerveen werd het 1-3 in het voordeel van de tegenstander uit Hilversum/Loosdrecht. Victoria maakte er eentje en Julian Buitenhuis scoorde de eerste goal namens Veensche Boys na een foute terugspeelbal van het team uit Hilversum. Na rust nam het balbezit en druk toe op de goal van Victoria, maar gescoord werd er ondanks het veldoverwicht niet. Een goal werd afgekeurd wegens hinderen van de keeper. Victoria kreeg in de tweede helft haar eerste kans in de 58ste minuut en die ging er gelijk in ook. Na een counter werd de keeper van Veensche Boys weggetikt en lag de 1-2 in het net. Ook bij de 1-3 toonde Victoria zich erg effectief door wederom via een counter van de grote vrijheid bij Veensche Boys achterin te profiteren. De 1-3 was ook de eindstand. Op 16 november treffen beide teams elkaar weer, maar dan in de competitie. Foto Kees van den Heuvel