Veensche Boys speelt nog weinig overtuigend gelijk tegen Zeewolde

• 14 augustus 2024
  • 757 Views

Veensche Boys heeft haar eerste wedstrijd op de Veluwade gelijk gespeeld. Op de voetbalvelden van Hierden werd het woensdagavond 14 augustus 3-3 tegen tweedeklasser Zeewolde. Zeewolde kwam meteen al goed uit de startblokken en vuurde de ene na de andere aanval af op de defensie van de club uit Nijkerkerveen. Met onder meer een magistrale redding van doelman Wessel Bosman werd erger voorkomen. Toen de storm een beetje was uitgeraasd durfde Veensche Boys meer uit haar schulp te komen en scoorde Nassim Barkoki diagonaal raak. Na een half uur wist invaller Julian Buitenhuis zelfs de 0-2 te maken. De keeper van Zeewolde grabbelde verkeerd bij het schot van de Veender. Even voor rust was het uiteindelijk toch raak voor Zeewolde. Middels een panna door de benen van doelman Bosman werd het 1-2. Na rust vergrootte Julian Buitenhuis de zorgen van Zeewolde. De doorgebroken Blauwe Held wist zich door de verdediging van Zeewolde te wurmen en scoorde de 1-3 met een afstandsschot. Na dit offensief kwam Veensche Boys er bijna niet meer aan te pas. Zeewolde wist daarna de verdienstelijke 2-3 en in de slotminuten de gelijkmaker te scoren (3-3). Zaterdag speelt Veensche Boys op de Veluwade tegen KHC (16.30 uur). Foto Kees van den Heuvel