Veensche Boys MO11-1 tegen Zeewolde JO11-6

• 19 september 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • MO11
  • 144 Views

Afgelopen zaterdag speelde onze meiden de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Helaas werd ook deze wedstrijd verloren en ditmaal met 1-13.  Ondanks het verlies speelde onze meiden wel beter dan vorige week. Dat bleek wel uit de 10 corners die de tegenstander kreeg omdat de meiden hun aanvallen afsloegen. Verder ging het, net als vorige week, in het eerste kwartier redelijk gelijk op.

In het eerste kwartier was zelfs sprake van een VAR-moment. Was de bal nou wel volledig over de doellijn? Of was de bal uit de handen van de keepster geschopt? De scheidsrechter besloot dat het doelpunt niet telde omdat de bal uit de handen van de keepster was geschopt. Na het eerste kwartier was de stand 1-3.

In het tweede kwartier werd de tegenstander beloond met het inmiddels traditionele eigen doelpunt. Net als vorige week probeerde de meiden fanatiek de bal uit het doel te houden maar uiteindelijk stuiterde de bal toch in eigen doel. De tussenstand was toen 1-6.

Na de rust wisselde we naar de zonnige zijde van het veld maar dat hielp onze meiden niet. De tegenstander kreeg in deze helft 7 van de 10 corners en wist uit deze pogingen 4 doelpunten te scoren. Waaronder één onwaarschijnlijk doelpunt waarvan iedereen graag de herhaling had willen zien. Tot slot werd vanuit corner nummer 10 het 13e doelpunt gescoord en kort daarna floot de scheidsrechter af.