JO14-1 wint van FC Horst: klaar voor het nieuwe seizoen

• 2 september 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO14
  • 305 Views

Afgelopen zaterdag 31 augustus mochten de jongens van de JO14-1 weer van start: een oefenwedstrijd tegen FC Horst. Na een aantal trainingen en met 2 nieuwe aanwinsten was het team er klaar voor. Ze begonnen meteen goed aan de wedstrijd, waren veel aan de bal en hadden een aantal mooie kansen. Het duurde even voor het eerste doelpunt viel, maar nog voor rust schoot Duncan de 0-1 binnen. En dankzij een aantal mooie reddingen van keeper Ferron gingen we met die stand de rust in.

Na de rust ging het gelijk op, maar de meeste kansen waren toch echt voor onze boys en een mooie bal van Bing zorgde voor de 0-2. En dat was meteen ook de eindstand. Een mooie pot die vertrouwen geeft voor het nieuwe seizoen. De boys hebben er weer zin in. Aanstaande zaterdag staat Hoevelaken op het programma. Let’s go!