Zilver Sponsor GT Reclame

 

Al 25 jaar dé partner voor ontwerp & realisatie van reclame en signing.

GT reclame is 28 augustus 1995 gestart in Amersfoort en sinds november 2019 gevestigd op De Wel [bedrijventerrein Horstbeek] in Hoevelaken.

In de 25 jaar heeft GT Reclame zich ontwikkeld tot een volwaardig reclame- en signbedrijf, in al zijn facetten. Van ontwerp, productie tot en met de montage van reclame/signing, van sticker tot en met lichtreclame. 
Het meedenken met de klant, het adviseren staat hierbij centraal en in het belang van de klant. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

Dankzij gestage autonome groei en overnames van diverse werk- gerelateerde bedrijven en activiteiten heeft GT Reclame een sterke positie in de markt weten te realiseren. “Krachten bundelen” Een succesvolle formule gebleken! 
Deze formule trekt GT Reclame graag breder door zich onder andere als sponsor te verbinden aan sportverenigingen, zo ook sinds september 2020 als zilver-sponsor van Veensche Boys.

Zowel de club als de sponsor moeten baat hebben bij deze bundeling. Voor de club een financiële ondersteuning, voor de sponsor de mogelijkheid om onder andere het netwerk uit te breiden. 
GT Reclame heeft inmiddels al meerdere sponsorborden mogen leveren en daarvoor hebben wij contact met de mede-sponsoren. Dat is voor ons een mooie gelegenheid om GT Reclame rechtstreeks te introduceren.

Helaas gooit Corona vooralsnog roet in het eten maar hopelijk is het binnenkort mogelijk om de zaterdagsfeer te kunnen komen proeven!

Graag tot dan en kom deze coronatijd gezond en goed door, persoonlijk en zakelijk!

Met vriendelijke groet,

Edward Ebbers

De Wel 6C, 3871 MV Hoevelaken
Telefoon 06 55 10 57 69 • 033 461 2711
edward@gtreclame.nl • www.gtreclame.nl