Zaterdag 13 januari klaverjasmarathon

Volgende week zaterdag, 13 januari, staat er een klaverjasmarathon op het programma die de kaartliefhebbers zeker niet willen missen! Vanaf 09.00 uur opent de deur en rond 09.30 uur gaat de marathon van start. De kaarten worden geschud, de strategieën gesmeed en de sfeer belooft geweldig te worden. Maar liefst tot circa 17.00 uur zullen de kaarten op tafel liggen voor een dag vol spannend kaartspelplezier.

Voor wie erbij wil zijn: aanmelden is gewenst! Dit maakt het niet alleen makkelijker om het lunchaantal te plannen, maar garandeert ook een plekje aan de tafels. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon, een schappelijke bijdrage voor een dag vol vertier.

Wil je je inschrijven? Neem dan contact op met Aart Kieft, één van de organisatoren die ervoor zorgt dat deze dag soepel verloopt. Je kunt hem bereiken op 06-12268692 om je aan te melden en meer informatie te ontvangen over deze kaartmarathon.

En laten we de prijzen niet vergeten! Er liggen mooie beloningen in het verschiet voor degenen die hun kaarttalent laten zien. Vleespakketten, rollades, boodschappentassen en nog vele andere prijzen wachten op hun winnaars.

Klaar om jouw kaartvaardigheden te tonen en een geweldige dag te beleven? Zorg ervoor dat je erbij bent op zaterdag 13 januari voor een klaverjasmarathon om niet te vergeten!

Walter van Bloemendaal

Share: