Yannick Bouw haalt winst naar de kant

• 26 maart 2022
  • 1007 Views

Yannick Bouw was met recht de goaltjesdief in de wedstrijd tussen Veensche Boys en Owios. Een kwartier voor tijd scoorde hij de eerste treffer in de korte hoek en daarna werd de marge vergroot naar twee goals middels een strafschop. ‘Lekker toch?’, glimlacht hij nadat hij de felicitaties van zijn familie in ontvangst heeft mogen nemen. Hij stond lange tijd langs de kant en bewijst zijn gewicht in goud waard te zijn.

Het leek een beetje op het scenario als tegen Renswoude. Lange tijd bleef de goal uit en uiteindelijk gaat het zich tegen je keren.

Yannick Bouw: Nee, ik heb er alle vertrouwen in gehad. Ik kwam erin en ik benutte gelijk de kansen.

Je maande met je vinger tot stilte na de tweede goal. Waarom deed je dat gebaar?

Yannick Bouw: Omdat die gasten allemaal stoer deden bij die penalty. Ik wilde ze even terugpakken. Nu kunnen ze niks meer zeggen.

Wat vond je van de wedstrijd?

Yannick Bouw: Een zwaar potje. Ik denk dat we in de eerste helft een paar mogelijkheden hebben gehad. Maar ik denk dat je niks mag zeggen als zij 1-0 voor staan in de eerste helft. We hadden redelijk geluk. Dan pak je ze in de tweede helft voetballend aan.