Word de held van het voetbalveld!

  • 6 maart 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 556 Views

Onze jeugdteams staan iedere zaterdag weer te trappelen van ongeduld om het gras te betreden, maar er ontbreekt soms één belangrijke schakel: een SCHEIDSRECHTER!

Heb jij altijd al willen schitteren op het veld, maar dan met een fluitje in plaats van een bal? Dan is dit jouw moment! We zijn op zoek naar enthousiaste scheidsrechters die de jeugdwedstrijden in goede banen willen leiden. Zonder jullie hulp kan er simpelweg niet gevoetbald worden.
 
Geen ervaring? Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid om een scheidrechtersopleiding te volgen. Je leert de kneepjes van het vak, ontdekt de geheime taal van het fluitje en wordt een onmisbare schakel in het voetbalplezier van de jeugd.

Dus, trek je scheidsrechters fluit uit het stof, of kom er een halen bij ons, en laat de magie van het fluiten op het veld beginnen! Je hoeft geen topconditie te hebben, maar een dosis enthousiasme en liefde voor het spel is al meer dan genoeg.
 
Meld je vandaag nog aan en word de held van het voetbalveld! Zonder scheidsrechters geen wedstrijden, en zonder wedstrijden geen glimlachende gezichten op het veld.

Interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze jeugdcommissie via jeugd@veenscheboys.nl

Walter van Bloemendaal

Share: