Wisselingen binnen secretariaat jeugd

  • 18 april 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 1392 Views

De afgelopen tijd zijn er wat veranderingen geweest op het secretariaat van de jeugdcommissie. Het wedstrijdsecretariaat is namelijk overgenomen door Cor Koops en Robert Millenaar.  Het is goed om te weten dat Cor en Robert, in hun functie als wedstrijdsecretaris, zich bezig gaan houden met het maken onder andere de wedstrijdplanning, wedstrijden en tijden verplaatsen, kleedkamer- en veldindelingen. Vanaf nu kun je met hen communiceren via het mailadres wedstrijdsecretariaat@veenscheboys.nl. Bij dit mailadres kun je terecht voor alle vragen die wedstrijd gerelateerd zijn.

Hiernaast is Cor Koops, per heden, ook de nieuwe secretaris binnen de jeugdcommissie. Hij neemt de taak over van Justin Novák. Cor is te bereiken via jeugd@veenscheboys.nl. De contactgegevens van Cor en Robert staan ook op de website.

Via deze weg wil de jeugdcommissie Gert en Justin hartelijk danken voor hun inzet en werkzaamheden de afgelopen periode/jaren. Dat Gert stopt met zijn werkzaamheden als wedstrijdsecretaris betekent niet dat jullie hem helemaal niet meer zien, want op de zaterdagochtenden is hij nog gewoon aanwezig om iedereen te ontvangen in het wedstrijdsecretariaat.

Walter van Bloemendaal

Share: