• 14 november 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO13
  • 1258 Views

Het team van de JO13-1 is er klaar voor. Na het verlies van vorige week staat iedereen op scherp. Om 10.30 uur mag SDC Putten aftrappen, maar binnen enkele seconden hebben de Veensche Boys de bal al veroverd. De aanval wordt direct ingezet en met nog geen 30 seconden op de klok is de eerste treffer een feit, 1-0. SDC Putten lijkt ietwat onder de indruk, maar staat z’n mannetje. Het gaat heel gelijk op. Er worden aan beide kanten kansen gecreëerd, maar het zijn dan toch de Veensche Boys die, na een fantastische vrije trap van Rosanne, de stand op 2-0 zetten. Net voor de rust wordt in een wat meer rommelige fase de 3-0 gemaakt. Na de rust blijft het redelijk gelijk opgaan, al lijden de Boys wel onnodig veel balverlies. Ondanks wat slordigheidjes blijft de mindset goed en houden ze de voorsprong vast. Zo eindigt de wedstrijd in 3-0 en gaan de Veensche Boys er met de winst vandoor. Verdiend! Dit is een opsteker en geeft vertrouwen voor de derby die volgende week wacht bij Sparta.