Winst in Hoevelaken

  • 4 december 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 676 Views

De thermometer gaf zaterdagochtend -2 aan. Een goede reden om je nog een keer om te draaien in bed, maar nee hoor.. De JO11-2 stond al om 8:30u klaar in Hoevelaken om een potje te voetballen. Ze hadden er zin in! Helemaal omdat de wedstrijd van vorige week afgelast was. De warme kantine was aantrekkelijk voor de supporters, maar ook zij stonden op tijd langs de lijn om de jongens aan te moedigen.

En dat was ook wel nodig, want het voetbal was niet al te best. Iets met koude tenen, denk ik. Qua score waren de teams aan elkaar gewaagd. Halverwege stond het 1-1. De goal kwam van Lenn, na een meesterlijke pass van Mano.

In de rust kreeg Jasper hulp van een blauwe piet. Even allemaal wat pepernoten naar binnenwerken voor de nodige energie. Veensche Boys wist daarna veel kansen te creëren, maar de goal viel maar niet. De Hoevelakers kwamen met wat mazzel op een 2-1 voorsprong.

Opgeven is geen optie dus de JO11-2 bleef hard werken. En dat werd beloond. De corners van Mano waren op maat en Lenn en Levi wisten daardoor de bal achter de keepster van Hoevelaken te krijgen. Dylan stelde de overwinning veilig door de 2-4 te scoren.

Geen mooie wedstrijd, maar wel de punten mee naar huis. Veensche Boys staat op dit moment ongeslagen bovenaan. Volgende week komt VV Barneveld op bezoek. Om 10:00u wordt er afgetrapt. De JO11-2 zal er alles aan doen om de koppositie vast te houden!

Anneke de Wit

Walter van Bloemendaal

Share: