Wedstrijdverslag Sparta Nijkerk JO11-7 tegen Veensche Boys MO11-1

• 10 september 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • MO11
  • 331 Views

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd van het seizoen voor de meiden van MO11-1. Helaas eindigde deze wedstrijd in een nederlaag want het werd 17-1. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen JO11-7 van Sparta Nijkerk. Inderdaad een team met enkel jongens maar in het eerste kwartier was geen verschil te merken. Toch wist Sparta al vroeg de 1-0 te scoren.

Een aantal keer wist onder andere Femke een aantal tegenstanders kwijt te spelen en ging zij opzoek naar de gelijkmaker. Helaas resulteerde onze kansen niet in doelpunten. Tot de korte pauze bleef het 1-0 maar daarna waren de meiden de concentratie kwijt, waardoor.

Sparta de kans kreeg om achterelkaar te scoren. Bij rust stond het al 9-0. Het enige doelpunt van onze meiden ontstond in de tweede helft en dat was vanuit een vrije trap. Na een overtreding op Sophie wist Maud vanuit de vrijetrap te scoren. Met nog enkele minuten op de klok was de stand toen 13-1. Helaas waren de jongens van Sparta in deze laatste minuten nog enkele malen trefzeker. Kort na het laatste doelpunt floot de scheidsrechter af.