VV Barneveld maatje te groot voor Veensche Boys

  • 26 september 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 1166 Views

Veensche Boys JO11-2 mocht weer afreizen naar Barneveld. Dit keer naar VVB, de koploper in de competitie. Een terechte koploper bleek achteraf, maar Veensche Boys werd zeker niet omvergelopen en heeft goed weerstand gegeven.

De jongens konden een keertje uitslapen, want de wedstrijd begon pas om 10:45u. Dat was ook wel lekker, want naast de trainingen afgelopen week, was er ook nog het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, waaraan een aantal jongens fanatiek hebben meegedaan. Er was ook weer veel support vanaf de zijlijn, dus de JO11-2 stond er niet alleen voor!

Dat het lastig zou worden tegen VVB was een zekerheidje. Toch was het Veensche Boys die de score opende; Luuk kreeg de bal via de keeper in de goal. VVB maakte vervolgens goed gebruik van de foutjes die de JO11-2 achterin maakte en had halverwege de wedstrijd al een mooie voorsprong opgebouwd van 4-1.

Barneveld was zeker de betere ploeg, maar Veensche Boys werkte hard en creëerde ook een aantal kansen. Het was echter moeilijk om de grote keeper van VVB te passeren. Zowel het team uit Barneveld als het team uit Nijkerkerveen wist de score de tweede helft te verdubbelen. Het tweede doelpunt van Veensche Boys kwam van Lenn, nadat hij drie spelers en de keeper van Barneveld passeerde. Met een eindstand van 8-2 konden de mannen gaan douchen. 

Een leerzame wedstrijd waarin duidelijk werd waarin Veensche Boys nog kan groeien. De JO11-2 staat op dit moment op een mooie derde plek. Volgende week komt VVOP in Nijkerkerveen op bezoek. De Voorthuizenaren staan tweede en het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Om 10:00u wordt er afgetrapt en kunnen we genieten van een leuk potje voetbal!

Anneke de Wit

Walter van Bloemendaal

Share: