Voorlopige Teamindelingen Jeugd

  • 18 juni 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 1224 Views

Het is zover! De voorlopige indelingen voor het seizoen 2024-2025 zijn bekend en je kunt ze bekijken via de link hieronder. Ons hoofd jeugdopleiding, de coördinatoren van de technische commissie (TC Jeugd) en trainers/leiders hebben met zorg en aandacht het indelingsproces doorlopen. De afgelopen maanden hebben zij nauw overleg gehad met het technisch kader van alle jeugdteams om tot deze voorlopige indelingen te komen.
.
Voorlopige Teamindelingen Jeugd Seizoen 2024/2025

Kanttekening bij JO19-2
Let op: de voorlopige indelingen van de JO19-2 kan nog wijzigen. Dit kan gebeuren als we besluiten een JO17-1 team te formeren. Nieuwe aanmeldingen en evaluaties kunnen ervoor zorgen dat spelers herverdeeld worden tussen deze teams. Blijf onze communicatie volgen voor de meest actuele informatie!

Wat betekent “voorlopig”?
De indelingen zijn voorlopig, wat betekent dat er nog veranderingen kunnen plaatsvinden. Er zijn namelijk verschillende redenen waarom aanpassingen nodig kunnen zijn:

Nieuwe aanmeldingen en afmeldingen: Niet alle aanmeldingen en afmeldingen zijn misschien al verwerkt. Nieuwe aanmeldingen en afmeldingen kunnen leiden tot aanpassingen in de indelingen van de teams.

Aanvullen van teams: Sommige teams hebben wellicht nog niet genoeg spelers en moeten aangevuld worden.

Herziening van keuzes: Het kan altijd gebeuren dat een gemaakte keuze achteraf niet de juiste blijkt te zijn, waardoor aanpassingen nodig zijn.

Oproep voor leiders en/of trainers
Niet elk team heeft al een trainer en/of leider. Daarom doen we een oproep aan enthousiaste (toekomstige) leiders en trainers om zich aan te melden. Heb je interesse? Neem dan contact op met de coördinator van de betreffende categorie. Jouw inzet maakt een groot verschil!

Vragen of opmerkingen?
Als je vragen hebt over de voorlopige indelingen, aarzel dan niet om contact, via email, op te nemen met de coördinator van de betreffende categorie. We staan klaar om je te helpen en eventuele onduidelijkheden weg te nemen.

Jos BouwCoördinator JO19 t/m JO13bovenbouw@veenscheboys.nl
Martijn DemmerCoördinator JO12 t/m JO10middenbouw@veenscheboys.nl
Peter KoelewijnCoördinator JO9 t/m kaboutersonderbouw@veenscheboys.nl
Marianne van der SteltCoördinator Meisjesvoetbaldamesvoetbal@veenscheboys.nl
Remko VeenstraHoofd Jeugdopleidingenhoofdjeugdopleidingen@veenscheboys.nl
Walter van Bloemendaal

Share: