Voorbeschouwing Veensche Boys vs. Valleivogels

  • 31 januari 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • Het Eerste
  • 664 Views

Komende zaterdag staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen de Valleivogels uit Scherpenzeel. Ook vorig seizoen kwamen beide ploegen elkaar tegen in de competitie. Valleivogels werd 2e achter kampioen Woudenberg en Veensche Boys werd 3e. In de nacompetitie kwamen beide teams niet tot de gewenste promotie, dus dit jaar nieuwe ronde nieuwe kansen.

Voor de bezoekers gaat het dit seizoen veel minder dan gehoopt, wellicht heeft de club er daardoor voor gekozen om vroegtijdig afscheid te nemen van hun hoofdtrainer. Vorige week werd er met veel inzet en strijd met 2-1 gewonnen van FC De Bilt, en bleven de punten in Scherpenzeel.

Veensche Boys won in een bizarre wedstrijd met nogal wat geluk in Lunteren met 3-5. Een rode kaart en wat hulp van de doelman bezorgde Veensche Boys toch de volle winst na een 2-0 achterstand. De wedstrijd in Scherpenzeel dit seizoen werd 2-2, en vorig seizoen werd er zelfs twee keer verloren. Veensche Boys zal dus vol aan de bak moeten om de punten in het Veen te houden.

Walter van Bloemendaal

Share: