Voorbeschouwing Veensche Boys vs. v.v. Dieren

  • 2 februari 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • Het Eerste
  • 1145 Views

Komende zaterdag zullen we aan de 2e helft van het seizoen gaan beginnen. Dit zal zijn tegen de ploeg van de openingswedstrijd vv Dieren. In Dieren is Veensche Boys aan een valse start van de competitie begonnen en kwam na een 2-0 achterstand toch nog terug tot 2-2. Uiteindelijk viel ook nog de winnende treffer maar die werd tot verbazing van een ieder afgekeurd. Terugkijkend op de 1e seizoenshelft moeten we helaas concluderen dat deze toch wel teleurstellend is gezien de verwachtingen. Goede wedstrijden werden afgewisseld met hele slechte, dat zal de 2e seizoenshelft dus beter moeten.

Ook vorige week was zo’n wedstrijd in Amersfoort uit bij CJVV. In een prima eerste helft waarin vrijwel niets werd weggeven maar wel een paar kansen werden gecreëerd, ging iedereen ervan uit dat het de 2e helft wel goed zou gaan komen. Helaas kwam die verwachting niet uit en werd de wedstrijd in 2 minuten weggegeven en knakte er bij de spelers aantoonbaar iets met het vertrouwen.

De bezoekers speelden thuis met 1-1 gelijk tegen Delta Sports en hadden wellicht ook op meer gerekend. Op de ranglijst staan de bezoekers slechts 1 punt achter Veensche Boys op een keurige 5e plaats. Veensche Boys zal zich moeten herpakken en laten zien dat ze het voetballen niet zijn verleerd, want dat is natuurlijk niet het geval. Schouders eronder en zorgen dat de punten in Nijkerkerveen blijven, en zo weer voorzichtig kijken richting de top 3.

Walter van Bloemendaal

Share: