Voorbeschouwing Veensche Boys vs. Otterlo

  • 8 maart 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • Het Eerste
  • 1146 Views

Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Otterlo op de agenda. De bezoekers werden vorig seizoen kampioen in de 3e klasse maar lijken het een niveau hoger flink lastig te hebben. In Otterlo won Veensche Boys met 0-5 maar had daarbij wel wat hulp van de thuisploeg nodig. Veensche Boys kwam voor rust al op een 0-3 voorsprong en Otterlo maakte na de thee 2 eigen doelpunten.

Vorige week kwam Otterlo tegen Lunteren zelfs op voorsprong maar moest uiteindelijk met een 1-5 nederlaag het veld verlaten. Veensche had afgelopen zaterdag geen hele moeilijke middag uit bij Delta Sports, maar wist pas vlak voor het rustsignaal het net te vinden. De 2e helft ging het allemaal wat soepeler en liep Veensche Boys uit naar een 0-3 overwinning. Doordat de top drie ook haar wedstrijden won schoot de ploeg daar verder niet zoveel mee op. Zaterdag tevens de laatste wedstrijd in de 2e periode die gaat tussen de Merinos en Lunteren. Voor Veensche Boys is het zaak om haar wedstrijden te blijven winnen om zo aan te kunnen blijven haken bij de top 3.

Volgende week dus de 1e wedstrijd in de 3e periode maar eerst dinsdag nog een bekerwedstrijd uit bij VIOD in Doetinchem.

Walter van Bloemendaal

Share: