Voorbeschouwing Veensche Boys vs. CJVV

  • 17 januari 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • Het Eerste
  • 674 Views

Komende zaterdag zal de competitie worden hervat mits de weergoden geen roet in het eten gooien. Veensche Boys zal het dan opnemen tegen CJVV uit Amersfoort. Afgelopen dinsdag kon de oefenwedstrijd van Veensche Boys tegen Candia ‘66 niet doorgaan, omdat het veld onbespeelbaar was.

Vaak zit Veensche Boys aan de goede kant qua resultaten tegen CJVV, maar vorig jaar werden de punten over twee wedstrijden netjes verdeeld. In Amersfoort was CJVV met 2-0 te sterk, en in Nijkerkerveen won Veensche Boys met 3-0. De laatste wedstrijd in 2023 werd CJVV door FC de Bilt met 5-0 teruggestuurd naar Amersfoort. Ondanks deze tegenslag staat de ploeg nog keurig op de derde plaats op de ranglijst. Veensche Boys won haar laatste wedstrijd met redelijk wat moeite met 2-1 van EDO, en steeg door het verassende verlies van koploper Nieuw Utrecht naar de koppositie.

We gaan er maar vanuit dat het zonnetje de sneeuwresten zal laten smelten, en dat er gewoon gevoetbald gaat worden. Rond de klok van half vijf zullen we weten of de Blauwe Helden de ranglijst blijven aanvoeren.

Walter van Bloemendaal

Share: