Voorbeschouwing Lunteren vs. Veensche Boys

  • 24 januari 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • Het Eerste
  • 582 Views

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Lunteren op het programma. Beide teams kennen elkaar uiteraard van vorige jaargangen. Vaak zat Veensche Boys aan de goede kant qua resultaten, maar vorige seizoen wonnen beide teams hun thuiswedstrijd. Wel moest Lunteren op basis van de uitslagen in de laatste wedstrijden de 3e plaats aan Veensche Boys afstaan. Dit betekende voor Veensche Boys deelname aan de nacompetitie, die helaas maar van korte duur was.

Voor Lunteren vandaag dus kansen voor een sportieve revanche. Dit seizoen gaat het voor Lunteren wat minder dan vorig seizoen, want een positie in de top is nog ver weg. Vorige week verloor Lunteren van VVA uit Achterberg wat in de winterstop nog een contractspeler van Spakenburg wist binnen te halen. Lunteren gaf zich niet zomaar gewonnen en knokte zich met 10 man nog terug tot 2-1, maar dit was niet voldoende.

Veensche Boys won van de nummer 3 CJVV met 5-2, maar had het geluk aan haar zijde door op de juiste momenten de doelpunten te maken. Scoren gaat de voorwaartsen vrij gemakkelijk af, dus wanneer dit zaterdag ook weer het geval is zal een overwinning zeker mogelijk zijn. Maar Veensche Boys weet uiteraard ook dat Lunteren uit een lastige wedstrijd kan gaan worden, en zal dus gewaarschuwd zijn.

Walter van Bloemendaal

Share: