• 27 september 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1034 Views

Met 8 fanatieke jongens vertrokken we afgelopen zaterdag naar Rood-Wit. Na het verlies van vorige week hadden ze wat goed te maken. Met wat motregen en een lekker voetbaltemperatuurtje gingen ze van start. Er werd goed gevoetbald. Mooie passes en ook de verdediging was scherp. Na het eerste kwart stond het 0-1 door een doelpunt van Boaz. Na de korte rust werd er goed overgespeeld. Zowel Lasse als Levi kwamen vrij voor de goal en pakten hun doelpuntje mee. Beide mannen zijn dit seizoen nieuw in het team en passen er perfect tussen. Rood-Wit kreeg maar weinig kansen door goed verdedigend werk van Jesse en Oliver. Ook keeper Luca hield de gladde ballen knap tegen. Toch wisten de tegenstanders er voor rust twee in te schieten: 2-3. Dat Veensche Boys een niveautje hoger was dan de Puttenaren bleek wel in de tweede helft. Luuk scoorde de 2-4 en Oliver, onze laatste man, scoorde de 2-5 door de bal vanaf de middellijn over de keeper te schieten. De mannen uit Nijkerkerveen bleven lekker overspelen en Luuk kon de aanval mooi afronden met een hakje op de goal: 2-7. Het meegereisde publiek stond te genieten langs de kant. Mano zat nog een paar keer dichtbij een doelpunt, maar het zat net niet mee. Met nog goals van Levi, Lasse en een tegenstander werd de eindstand 3-8. Een dik verdiende overwinning van Veensche Boys! Volgende week speelt de JO10-2 thuis tegen NSC om 8.30u. Dat wordt zeker een leuke pot om de zaterdag mee te starten! Tot dan!