Veensche Boys wint voor tweede keer van NSC Nijkerk

• 14 januari 2023
  • 1310 Views

Veensche Boys heeft zaterdag 14 januari het duel tegen eersteklasser NSC Nijkerk winnend afgesloten. Op het sportcomplex in Nijkerkerveen werd het 1-0 middels een goal van Arslan Gumus. Het was de tweede overwinning van Veensche Boys op NSC dit seizoen. Eerder in september wonnen de Veenders het bekerduel van de Nijkerkers. Het duel begon met een minuut stilte voor de overleden oud-voorzitter van de zaterdagafdeling van Veensche Boys: Beert Blankestijn. Vervolgens bleken beide teams flink aan elkaar zijn gewaagd. Het bleek een beetje een duel van de gemiste kansen, van beide kanten. Bovendien behoedde doelman Jordy Deckers – voor het eerst sinds zijn blessure op de goal – Veensche Boys diverse keren op fabelachtige wijze voor een tegentreffer. Het overwicht van de Blauwe Helden werd uiteindelijk in de tweede helft beloond met een goal vanuit een corner. De bal belandde bij Arslan Gumus die met een kanonskogel raak schoot. Foto Kees van den Heuvel