Veensche Boys wint pas in allerlaatste seconden van Candia

• 24 augustus 2024
  • 891 Views

Veensche Boys heeft zaterdag 24 augustus op haar eigen sportcomplex in Nijkerkerveen moeizaam een oefenduel gewonnen van Candia. De ploeg uit Rhenen boog pas in de allerlaatste seconden van de wedstrijd. Het was Corné Parol die het laatste tikje gaf van een lange pass van Jari van Putten, waardoor het 2-1 werd in het voordeel van de ploeg uit Nijkerkerveen. Uiteindelijk was dat een reele afspiegeling van het treffen, maar Veensche Boys had al veel eerder de derdeklasser uit Rhenen op de pijnbank kunnen leggen. De eerste goal van Veensche Boys werd gemaakt in de eerste helft. Tom van Donselaar wipte de bal over de keeper van Candia en Jurre van den Brom maakte de klus af. De Blauwe Helden domineerden het spel en Candia zwijnde vanwege het missen van de vele kansen van Veensche Boys. Dat het altijd oppassen blijft, bleek in de eerste minuut van de tweede helft toen Candia plots raak kopte. Veensche Boys had er lange tijd geen antwoord op. Vele kansen bleven onbenut. Pas in de laatste seconde werd alsnog het verschil gemaakt door een goal van Parol. Foto Kees van den Heuvel