Veensche Boys wint na prima tweede helft

• 18 september 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 810 Views

Frisjes was het om 8:00u ‘s ochtends op sportpark Kleinhoven in Hoevelaken. De jongens van de JO11-2 hoorde je niet klagen. Dit zijn lekkere temperaturen om te voetballen. Iedereen had er weer heel veel zin in.

Ze mochten het zaterdag opnemen tegen de nummer vijf in de competitie, SC Hoevelaken. Veensche Boys stond er één plekje boven met evenveel punten. Dat beloofde een leuke wedstrijd te worden!

De eerste helft was vooral Hoevelaken in balbezit. Toch ging de score gelijk op, omdat Veensche Boys veel minder kansen nodig had om te scoren. De goals kwamen op naam van Levi en Boaz (2x). Halverwege de wedstrijd stond het 3-3 en kon het nog alle kanten op gaan.

De mannen uit Nijkerkerveen kwamen goed uit de rust. De verdedigers hadden hun zaakjes goed op orde en er werden op het middenveld meer duels gewonnen. Veensche Boys was de tweede helft de betere partij. Dylan scoorde na een mooie pass van Lenn en Levi was ook lekker bezig, want hij maakte nog twee doelpunten! Hoevelaken kon de bal niet meer achter keeper Luca krijgen en de JO11-2 verliet juichend het veld met een eindstand van 3-6.

Hopelijk neemt het team het zelfvertrouwen mee naar Barneveld volgende week. Dan staat namelijk de wedstrijd tegen de koploper op het programma: VV Barneveld. Veensche Boys zal vanaf minuut 1 scherp moeten zijn om deze wedstrijd te kunnen winnen. Aanvang is om 10:45u. De jongens kunnen alle support gebruiken en het is altijd gezellig langs de kant, dus.. tot zaterdag!