• 6 maart 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1045 Views

Door de voorjaarsvakantie was het het niet druk op het sportpark van Veensche Boys. Er stonden maar een aantal wedstrijden op het programma, waaronder die van de JO10-2 tegen Horst. Wederom had het team een aantal afmeldingen. Coach Jasper regelde Siem en Mare, zodat er toch nog lekker doorgewisseld kon worden.

De gewijzigde opstelling zorgde voor een rommelige eerste helft. Veensche Boys had wat moeite om elkaar te vinden. Siem maakte de openingstreffer, maar al snel was het 1-2 in het voordeel van Horst. Dat moest beter! Gelukkig wist Levi nog te scoren en was het Luuk die na een dubbele één-twee met Mare de ruststand op 3-2 bracht.

De tweede helft werd het spel beter. Horst gaf minder druk en daar wist Luuk van te profiteren. Vanaf de middellijn kreeg hij de bal in de goal. Mare maakte vervolgens de 5-2 na een assist van Mano. De ploeg uit Ermelo wist nog één maal te scoren.

De eindfase van de wedstrijd was volledig voor Veensche Boys. De scheidsrechter noteerde nog vier doelpunten; Luuk scoorde nogmaals vanaf de middellijn, Siem maakte nog een mooi doelpunt, Mare scoorde uit een corner van Siem en Boaz pakte nog een doelpuntje mee. 9-3 stond er op het scorebord aan het einde van de wedstrijd.

De JO10-2 heeft tot nu toe nog alle wedstrijden in deze 3de fase gewonnen. Kan VVOP daar volgende week verandering in brengen? Hopelijk is het team uit Nijkerkerveen compleet en kan het weer een mooie wedstrijd op de mat leggen. Alle support is welkom vanaf 8.30u in Voorthuizen.