Veensche Boys weet Lunteren eenvoudig te verschalken

• 4 september 2021
  • 1323 Views

Het is Veensche Boys gelukt het eerste bekerduel te winnen van Lunteren. Op betrekkelijk eenvoudige manier werd de ploeg uit Lunteren, en tegenstander in de competitie, opzij gezet. Het werd 0-5. De eerste goal was een intikkertje in de twintigste minuut voor Rody Buitenhuis na prima op maat te zijn gespeeld door Nico van den Brom. Even later haalde Julian Buitenhuis snoeihard uit na een pass van Mohammed Nouri. De wedstrijd leek op dat moment al bijna gespeeld. Na rust ging Veensche Boys op dezelfde toer verder. Er waren goals voor Rody Buitenhuis en de invallers Tom Cozijnsen (oud-Lunteren) en Tom van Donselaar. Diezelfde Van Donselaar zou er nog eentje scoren, maar zijn doelpunt werd afgefloten wegens vermeend buitenspel. Een goede opsteker voor Veensche Boys dat over een maand de degens met Lunteren moet kruisen in de competitie. Foto’s Kees van den Heuvel