Veensche Boys verwelkomt Meddens & Van Ree

Voetbalvereniging Veensche Boys verwelkomt Meddens & Van Ree Installatietechniek uit Nijkerk als sponsor.

Meddens & Van Ree Installatietechniek B.V. houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van water-, gas- en overige verwarmingsinstallaties.  Onderscheidend vermogen treft u bij hen aan op het gebied van dak- & zinkwerkzaamheden en het toepassen van duurzame verwarmingstechnieken. Zij werken in opdracht voor aannemers, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren.

Zij zijn erkend lid van Techniek Nederland en gastechnisch erkend installateur (InstallQ). Zo garanderen zij u kwaliteit van onze werkzaamheden en zijn uw rechten als opdrachtgever gewaarborgd.

Meddens & van Ree is in 1999 opgericht door Jos Meddens en Ryjan van Ree. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een bedrijf met goed gespecialiseerd en geschoold personeel. Hiermee hebben zij een uitstekende reputatie opgebouwd en een tevreden klantenkring.

“Het is voor ons belangrijk om kwaliteit, veiligheid en zekerheid te kunnen bieden richting opdrachtgever ten einde een langdurige en tevreden  relatie te hebben en te houden. De opdrachtgever staat daarbij voorop!”

Kees van den Heuvel

Share: