• 13 november 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 787 Views

Er stond afgelopen zaterdag weer een leuk wedstrijdje op het programma voor de JO11-2: VVOP kwam naar Nijkerkerveen. Geen onbekende tegenstander voor onze jongens. In september werd er maar nipt gewonnen van dit team. Dat had toen niet gehoeven, want Veensche Boys had duidelijk meer in hun mars, maar liet dat niet zien.

Iedereen had er zin in. Het zonnetje scheen en de temperatuur.. tjah, voor de jongens in het veld was het lekker. Het publiek had wel echt een winterjas met diepe zakken nodig! Om 9:55u stond iedereen klaar om te beginnen. Er was echter nog geen scheidsrechter te bekennen. Een aantal mensen begonnen al wat zenuwachtig te worden, maar dat was helemaal niet nodig. De wedstrijd begon zelfs een minuut te vroeg.

Heel eerlijk, het was geen goede wedstrijd van Veensche Boys. Veel balverlies en er had wel wat meer overgespeeld kunnen worden. Toch bleef het team doorgaan en druk geven op de verdediging van VVOP. Het resulteerde in een 3-1 voorsprong in de rust. De goals kwamen van Lenn, Boaz en Levi.

De tweede helft bleef een beetje rommelig. Af en toe kreeg het publiek wat leuk samenspel te zien. Veensche Boys liep uit naar een voorsprong van 6-1; dit kwam door een eigen goal van VVOP, Dylan scoorde uit een corner van Mano en Levi maakte zijn tweede doelpunt na een pass van Jesse. Dit gingen de mannen niet meer weggeven. VVOP scoorde nog wel een doelpuntje, maar Mano en Levi wisten beide ook nog een keer de keeper uit Voorthuizen te passeren. Met een eindstand van 8-2 kon er lekker gedoucht worden.

Veensche Boys staat op dit moment bovenaan in de ranglijst. Volgende week gaat het team op bezoek bij SDV Barneveld. Dan zal er wel echt een tandje bij moeten, want de vorige ontmoeting resulteerde in een overwinning voor de Barnevelders. Trainers Jasper, Nicky en Guido hebben nog twee trainingen om de puntjes op de i te zetten. Ben je ook zo benieuwd of de JO11-2 dit keer wel de punten uit Barneveld meeneemt? Zorg dan dat je zaterdag 18 november om 8:30u op Sportpark Norschoten bent!