Veensche Boys MO15-1 wint van SDVB MO15-2

• 22 november 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • MO15
  • 964 Views

Het was een koude zaterdagmiddag, maar de meiden hadden er weer zin in. We begonnen goed aan de wedstrijd met goed voetbal, ons positiespel was erg goed. Na een aantal goede aanvallen was het Anouk die met een mooie dribbel de bal er mooi in schoot 0-1, maar na onze goal werd SDVB fanatieker en hadden we wat moeite met hun spel en ze hadden dan ook een aantal kansen. Maar onze verdediging hield goed stand zo gingen we ook met 0-1 de rust in.

De 2e helft begonnen we niet scherp waardoor het helaas 1-1 werd. Na de 1-1 lieten we de koppen niet hangen en gingen we door met voetbal, na een aantal goede aanvallen van ons ging Feline goed door en gaf de bal aan Bo en ze maakte de winnende 1-2.

Ik ben erg trots op de meiden nu 3 wedstrijden gespeeld en allemaal gewonnen. Op dit moment  staan we bovenaan als nummer 1 in de 1e klasse en dat met nog een wedstrijd minder gespeeld dan de rest in de poule. Zaterdag krijgen we Hoogland thuis, benieuwd wat ons dit gaat brengen!