Veensche Boys MO15-1 wint van Rood Wit ’58

• 3 oktober 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • Jeugdteams
  • 939 Views

We begonnen moeizaam aan de wedstrijd Rood Wit gaf goed druk op ons waar we moeite mee hadden, maar we kwamen gelukkig 1-0 voor en toen kwamen we weer een beetje aan voetbal toe. Voor rust komen we dan ook mooi op 2-0. De  2e helft begonnen we weer redelijk te voetballen en komen we ook al weer snel op 3-0 toen kwamen we los 4-0. Na de 4-0 werd het een wat harde pot met heen en weer aardige harde duels en wat opstootjes onderling, maar we gingen goed door uiteindelijk werd het 7-0 voor de meiden. Zaterdag moeten we uit naar Hierden bij winst of gelijkspel zijn we periode kampioen. Zelfs bij verlies zullen we dat kunnen halen i.v.m. ons goede doelsaldo, op dit moment hebben wij al 28 doelpunten kunnen scoren en heeft onze keepster Nikki er nog maar 1 doorgelaten. Dus hebben wij 27 punten in doelsaldo en Hierden 24 punten doelsaldo. Omdat  we alles hebben gewonnen zullen we de volgende periode in de 1e klasse gaan voetballen. Dat wordt een leuke nieuwe uitdaging voor de meiden.