Veensche Boys MO15-1 tegen Hoogland MO15-1

• 29 november 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • MO15
  • 1031 Views

Vandaag met de hakken over de sloot voor de meiden, we begonnen niet echt scherp aan de wedstrijd en hadden moeite met een speler van Hoogland die ook snel 2x scoorden tegen ons, 0-2 achter. Maar de meiden gaven niet op, met opgeheven hoofd gingen ze vol aan de bak. Een paar aanpassingen gedaan in het veld waarna Anouk de 1-2 wist te maken, zo gingen we ook de rust in.

In de rust goed met z’n allen overlegd dat we er vol voor zouden gaan, maar we kwamen zelfs 1-3 achter, maar we gaven niet op. Na een aantal aanvallen lukte het Bo om de 2-3 te maken. De spanning weer helemaal terug in de wedstrijd, het werd dan ook echt spannend maar na veel harde duels heen en weer en ook Hoogland die nog een aantal goede aanvallen had maar onze verdediging hield goed stand. Nog maar een paar minuten en daar ging Anouk door en schoot hem er goed in 3-3 dat is het ook gebleven.

Het was  voor de meiden een zware pot voetbal, maar gelukkig nog een punt binnen kunnen halen en nog steeds niet verloren we staan nog steeds bovenaan zaterdag weer vol aan de bak.

Trots op alle meiden die het zo goed hebben gedaan! En ondanks dat ze toch zo ver achter staan, laten ze hun kopjes niet hangen en gaan er vol tegen aan! Dat is echt super knap!