Veensche Boys maakt korte metten met vv Maarssen

• 28 oktober 2023
  • 1145 Views

Het eerste elftal van Veensche Boys heeft zaterdag 28 oktober korte metten gemaakt met vv Maarssen. In het duel op het eigen sportpark in Nijkerkerveen, waarin het verschil pas echt in de tweede helft werd gemaakt, werd het 5-0 in de voordeel van de Blauwe Helden. Hiermee stijgt Veensche Boys naar de derde plek in de competitie.

Echt slecht deed Maarssen het niet eens, maar hun lange lijst aan blessures brak hen uiteindelijk op.  Bovendien stond de verdediging van Veensche Boys als een huis. De eerste goal viel na elf minuten. Tom van Donselaar brak door de linies, zette voor richting Levi Haringsma en die gaf de bal aan Julian Buitenhuis die gemakkelijk kon intikken. De tweede goal, even voor rust, kwam wederom tot stand via de rechtervleugel. Tom van Donselaar zette voor en Corné Parol mocht de bal erin knallen. De tweede helft kenmerkte zich door het ontbreken van de scherpte bij veel kansen aan de zijde van Veensche Boys, uiteindelijk werd het verschil gemaakt in de 71-ste minuut toen Tom van Donselaar de verdediging van Maarssen van zich af kon schudden en hij de 3-0 op het scorebord zette. Vanaf dat moment leek er rust in het spel te komen van Veensche Boys en werd de score opgevoerd. Randje buitenspel scoorde Nassim Barkoki en met een lichte intikker van Steven van Zanten na een kopmoment van Tom van Donselaar waren de kaarten geschud. Foto Kees van den Heuvel