Veensche Boys JO8-1 wint van Barneveld JO8-1

  • 28 november 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO8
  • 1309 Views

Op zaterdag 26 november stond de wedstrijd tegen Barneveld JO8-1 op het programma. In de eerste fase van de competitie werd al tegen hetzelfde team gespeeld. De eerste wedstrijd werd met 5-5 gelijk gespeeld dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De afgelopen weken wordt er al steeds beter gevoetbald door de jongens, waarbij het “wel de bloemen, niet de punten” van toepassing was. Wekelijks ontvangen de jongens de complimenten voor het goede spel van de eigen supporters en de supporters van de tegenstanders. Met minimaal verschil werd er verloren en de jongens waren erop gebrand om vandaag wel te winnen.

Al in de eerste 10 minuten was duidelijk dat Veensche Boys vandaag beter was, echter bleef het bij 0-0. In de eerste pauze werd door de coach verteld dat het nog iets feller moest en dat betaalde zich uit in de volgende 10 minuten. Het ene naar het andere doelpunt werd gemaakt met goed samenspel en hard werken. Verdedigend stond het weer goed en werd er weinig weggegeven. Als Barneveld er al door kwam werd er goed gekeept. Uiteindelijk stopte de teller bij 9-1 en verdienen de jongens deze week naast de bloemen ook de punten! Het was weer een genot om naar de kijken.

Nog 2 wedstrijden worden er gespeeld in deze fase waarvan aankomende zaterdag de derby tegen Sparta Nijkerk om half 9 op de Ebbenhorst.

Walter van Bloemendaal

Share: