Veensche Boys JO8-1 – Oefenprogramma

  • 1 september 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO8
  • 1074 Views

Op woensdag 16 augustus begon de JO8-1 weer met trainen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Helaas hebben we van 2 jongens afscheid moeten nemen. Joey en Bram mogen dit jaar hun kunsten vertonen in de JO9-1. In ruil voor Bram en Joey is Donny uit de JO8-2 naar de JO8-1 gekomen. Als laatste heeft meesterscout Michel Kas een tip gegeven om Olaf erbij te halen en daarmee is de selectie naast Jonas, Willem, Pim, Siebe, Yannick en Mees weer op volle sterkte. De eerste training van het jaar werd er gretig getraind en dat belooft veel goeds voor het nieuwe jaar.

Op woensdag 23 augustus stond de eerste van drie oefenwedstrijden op het programma. We moesten tegen de JO8-1 van Sparta Nijkerk. Het was een mooi gelijk opgaande wedstrijd. Veensche Boys kwam 1-0 voor, waarna Sparta de gelijkmaker maakte. Na de 1-1 kwam Sparta niet meer tot scoren en scoorde de boys nog 3x waardoor de eerste wedstrijd met 4-1 gewonnen werd. Er werd goed fanatiek gevoetbald, de boys kregen iets meer kansen en de keepers stonden super te keepen waardoor we verdient wonnen.

Op zaterdag 26 augustus werd de tweede wedstrijd tegen Hoevelaken JO8-1 geoefend. Hoevelaken zit bij Veensche Boys in de competitie en ook de eerste wedstrijd van de competitie is uit tegen Hoevelaken op zaterdag 2 september. Een mooie generale. De eerste 10 minuten kwamen de boys verdient op 0-2. In de tweede 10 minuten werd het spel iets slordiger waardoor Hoevelaken terug kon komen tot 2-2. Hierna werd het gaspedaal ingetrapt en de ene mooie aanval na de andere mooie aanval op de mat gelegd. Sommige assists waren mooier dan het doelpunt zelf en uiteindelijk bleef de teller steken bij 4-9. Voldaan gingen de jongens naar huis.

Op woensdag 30 augustus stond de laatste oefenwedstrijd op het programma. Dit keer tegen Terschuurse Boys JO8-1.  Altijd leuk om te voetballen tegen de buren. Terschuurse Boys had net een nieuw team en was nog een team in opbouw. De boys waren veel beter en wonnen uiteindelijk met 2-20. Een ruimte overwinning om de oefenserie af te sluiten.

Als de oefenwedstrijden een voorteken is voor het seizoen dan beloofd het een mooi seizoen te worden. Zaterdag hopen we de eerste stap te zetten door wederom naar Hoevelaken af te reizen en het seizoen te openen.

Walter van Bloemendaal

Share: