Veensche Boys JO13-2 vs. Blauw Geel ’55 JO13-4

• 7 november 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO13
  • 1223 Views

Fase II is gestart, de shirts met nieuwe sponsor zijn binnen, we mogen op het hoofdveld en de zon begint te schijnen. Kortom, alle ingrediënten voor een veelbelovende voetbal pot. Fase I ligt achter ons en de eerste gewenning aan een groter veld, buitenspelregel en groter goal begint langzaam in te dalen bij de jongens. Het strijdplan is gemaakt, we houden de linies bij elkaar, opbouwende tips naar elkaar toe en een goede dosis strijdt. De wedstrijd start en helaas komen we snel op 0-1, waarna we het vervolgens goed oppakken en de score middels een pingel gelijktrekken naar 1-1. Richting de rust gaat het speelbeeld op en neer, waarbij Blauw Geel wel efficiënter met de kansen omgaat, we gaan de rust in met 1-3.

Na de rust beginnen we weer met veel enthousiasme aan de 2de helft. Al vrij snel komen we tot scoren en komen we tot 2-3. De kansen gaan op en neer en Veensche Boys raakt beter op elkaar ingespeeld, helaas nekt de efficiëntie van Blauw Geel ons en lopen ze qua scoren uit naar 2-5. Zo op het eind van de wedstrijd is dat de nekslag voor onze jongens en wordt de eindstand op 2-7 afgetikt. De score is iets wat geflatteerd, de groei binnen het elftal is zichtbaar en voldoende aanknopingspunten voor resterende deel van fase II. Komende week wacht de uitwedstrijd naar Lunteren waarop op de 19de weer een thuiswedstrijd hebben om 10:30uur, supporters zijn welkom!