Veensche Boys JO11-3 eist scherp zege op bij Hierden

  • 26 juni 2021
  • Kees van den Heuvel
  • JO11
  • 1461 Views

Afgelopen zaterdag mochten de Blauwe Helden van JO11-3 eindelijk weer de wei in voor een echte wedstrijd. Uit tegen Hierden werd een overtuigende overwinning bijgeschreven. Het was duidelijk te zien dat de JO11-3 vrijwel de hele coronaperiode 3 keer in de week heeft doorgetraind en de nodige onderlinge wedstrijden heeft gespeeld. Ze waren fit en scherp en wisten elkaar combinerend makkelijk te vinden.

De tegenstander werd vanaf het begin goed onder druk gezet en na een fraaie combinatie vond Julian al vrij snel het net. Hierden probeerde daarna wat terug te doen maar verdedigend werd niet veel weggegeven. Jonathan, Jade en Daan speelden uitstekend en maakten vrijwel elke Hierdense aanval onschadelijk. En als Hierden een keer echt gevaarlijk werd wist Naud dat met enkele fraaie reddingen onschadelijk te maken.

De middenvelders wonnen de strijd op het middenveld overtuigend en deden het zowel aanvallend als verdedigend erg goed. Dylan slalomde regelmatig door de Hierdense verdediging en wist ook nog te scoren. Flint voelde zich in zijn eerste wedstrijd al snel thuis en wist ook een fraaie goal te scoren. En daarnaast waren ook de aanvallers op dreef. Jesse en Lars waren gretig en waren ieder goed voor mooie doelpunten. Met de overtuigende cijfers 1-9 werd een afgetekende overwinning bijgeschreven en was het publiek (voor zover toegestaan) de grote winnaar!

Als dit team zaterdag weer weet te winnen dan is het kampioenschap in de regiocup binnen!

Kees van den Heuvel

Share: