Veensche Boys JO11-2 boekt ruime 6-1 zege op DVS ’33 Ermelo

• 9 september 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO11
  • 174 Views

Afgelopen zaterdag 7 september jl. trof Veensche Boys JO11-2 het team van DVS ’33 Ermelo JO11-3. De wedstrijd begon wat stroef voor de Boys, die in de openingsfase moeite hadden om hun spel te vinden. De passes kwamen niet altijd goed aan en er werden weinig kansen gecreëerd. Het was duidelijk dat de jongens nog even in het ritme moesten komen.

Na een wat onwennig begin kantelde het spel langzaam in het voordeel van Veensche Boys. De combinaties begonnen beter te lopen en de kansen stapelden zich op. Halverwege de eerste helft brak de ban toen een mooi uitgespeelde aanval werd afgerond met de 1-0. Dit doelpunt gaf de Boys zichtbaar vertrouwen, en al snel volgden de 2-0 en 3-0, waardoor ze met een comfortabele voorsprong de rust in gingen.

In de tweede helft kwam DVS ’33 onverwachts terug in de wedstrijd. Na een ongelukkige handsbal van Veensche Boys kreeg DVS ’33 een penalty. De keeper wist de strafschop knap te stoppen, maar helaas werd de bal in de rebound alsnog binnengetikt, waardoor de stand op 3-1 kwam.

Gelukkig lieten de Boys zich hierdoor niet van de wijs brengen. Ze herpakten zich snel en namen weer de controle over de wedstrijd. Het samenspel verliep weer soepel en al snel werd de marge vergroot met een paar mooie aanvallen en goals. DVS ’33 kon geen vuist meer maken en de Boys liepen uiteindelijk vrij eenvoudig uit naar een overtuigende 6-1 overwinning.

Al met al een mooie prestatie van de JO11-2, die na een moeizame start uiteindelijk toch met een ruime overwinning van het veld stapten. Een mooie teamprestatie en op naar volgende week!