Veensche Boys JO10-3 wint van Sparta Nijkerk

• 6 maart 2023
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1052 Views

Na de vakantie, zonder trainingen en 2 zieken mochten de jongens van de Veensche Boys JO10-3 het zaterdag 4 maart opnemen tegen Sparta Nijkerk.

Na de aftrap namen de jongens van de Veensche boys het voortouw in handen. Ze waren veel in balbezit en speelde goed over met elkaar en dat werd ook beloond door een mooi doelpunt van Mohammad. Na wat over en weer en schoten op beide doelen had Sam een geweldige redding. De jongens bleven door knokken, Simon en Luca waren samen goed aan het verdedigen en haalde veel ballen weg bij het doel. Doordat de jongens goed op dreef waren en ervoor gingen kwamen ze in de eerste helft op voorsprong met 1-4. Ruben M maakte het 2e doelpunt gevolgd door Mohammed en Ruben V maakte het 4e doelpunt voor rust.

Na de rust is keeper Sam gaan voetballen en stond Ruben M op doel. Helaas kwamen ze de 2e helft minder scherp terug en gaven ze de wedstrijd bijna uit handen. Ze kwamen niet meer aan de bal. Sparta Nijkerk greep de kans om te kunnen scoren en dat leiden tot 2 doelpunten. De jongens werden hierdoor wakker geschud en ging alles op alles zetten. Niek maakte zijn 1e doelpunt van het seizoen, hij scoorde de 3-5 door een mooie voorzet van Simon. Simon bleef verdedigen en kon daaruit een doelpunt maken. Nog een paar minuten op de klok, de jongens gaven alles en Sam maakte nog een doelpunt! Nog heel even volhouden tot de eind signaal, maar Sparta Nijkerk kwam nog even met een verrassing en scoorde in de laatste minuten nog 2x. De jongens van de Veensche Boys gingen met een winst van 5-7 naar huis toe. Ze hebben geknokt en dat werd beloond!