Veensche Boys JO10-2 wint ook laatste wedstrijd van de 2e fase

• 19 december 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1110 Views

Het was afgelopen zaterdag rustig op het sportpark in Nijkerkerveen. De meeste teams genieten al van de winterstop. Voor Veensche Boys JO10-2 stond er echter nog een inhaalwedstrijd tegen SDVB op het programma. Vol energie stond het team om 8.30u klaar om SDVB te laten zien wat ze in huis hadden. Tot nu toe nog alle wedstrijden gewonnen in deze 4e klasse en ook de laatste wedstrijd bleek de JO10-2 te sterk voor de tegenstander.

Topscoorder Lasse was helaas afwezig en in de achterhoede mistten ze ook een sterke speler; Dylan lag ziek op bed. Maar Veensche Boys heeft laten zien dat ze niet afhankelijk zijn van 1 of 2 spelers. De taken werden goed verdeeld. Luca, Oliver en Jesse hadden de verdediging goed op orde en Boaz en Levi konden elkaar ook bijzonder goed vinden. De goals kwamen van Boaz (2x), Luuk, Levi en Mano. Halverwege de wedstrijd was het 5-1.

In de tweede helft zette Veensche Boys door. Barneveld liet het hoofd hangen en kreeg het ene na het andere doelpunt om de oren. Boaz tikte er nog drie in, Mano maakte nog twee mooie goals, Luuk wist twee keer de keeper te passeren, Levi pakte nog een doelpuntje mee en Jesse sloot de reeks van Veensche Boys af door met links te scoren. Barneveld zette het laatste doelpunt op het scoreformulier. Eindstand was 14-2.

De JO10-2 kreeg na de wedstrijd een mooie medaille omgehangen en mocht poseren voor de teamfoto.

Nu een ruime week rust en dan mogen de jongens alweer voetballen. 28 December is namelijk het kersttoernooi in sporthal Strijland. Daarna gaan ze pas echt de winterstop in. Zaterdag 21 januari beginnen de wedstrijden van fase 3 en verwachten we iedereen weer op en langs het veld.

Namens het team aan iedereen hele fijne feestdagen gewenst en we zien jullie graag volgend jaar weer op het voetbalveld om onze jongens aan te moedigen in de derde klasse!