Veensche Boys JO10-2 wint na moeizame start

  • 14 november 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1023 Views

De mannen van de JO10-2 wonnen afgelopen zaterdag met ruime cijfers van DTS Ede: 10-2. Een uitslag die je niet zou verwachten als je alleen de beginfase van de wedstrijd had gezien.

De wedstrijd kwam moeizaam op gang voor Veensche Boys. Het team was niet helemaal scherp en de passes kwamen geregeld niet aan. Ondanks dat wist Lasse toch de openingstreffer te scoren. Maar na wat geklooi achterin, was het al snel weer gelijk. Het was 1-1 na 12,5 minuut spelen. Het kon nog alle kanten op gaan.

Na een peptalk van Jasper, was het Boaz die binnen no time de bal in goal van de tegenstanders schoot. Het spel bleef een beetje slordig, wat er voor zorgde dat Ede de 2-2 kon scoren.

Veensche Boys ging daarna veel beter spelen. Keeper Luca zorgde er samen met zijn verdedigers voor dat DTS niet meer tot scoren kwam. Lasse nam het team op sleeptouw en scoorde nog vier maal. Oliver en Dylan pakten een doelpuntje mee en Levi’s naam kwam ook nog twee keer op het scoreformulier. Eén goal daarvan was wel heel speciaal; Levi kopte de bal bijzonder mooi in de goal, na een perfecte corner van Lasse!

Na een weifelend begin, toch nog een leuke wedstrijd. Goed gedaan, mannen!

Zaterdag 19 november wordt er om 8.30u gespeeld in Hoevelaken. In de eerste fase van dit seizoen hebben de teams ook al tegen elkaar gespeeld. Toen won Veensche Boys met 14-1. Hopelijk verrast Hoevelaken en wordt het een spannende pot!

Walter van Bloemendaal

Share: