Veensche Boys JO10-2 speelt gelijk in laatste wedstrijd van seizoen

• 23 mei 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 376 Views

In een spannende seizoensafsluiter speelde Veensche Boys JO10-2 gelijk tegen Hierden JO10-2. De wedstrijd, die plaatsvond onder perfecte weersomstandigheden, eindigde in een spectaculaire 7-7, wat de toeschouwers tot het laatste moment op het puntje van hun stoel hield.

Veensche Boys begon sterk aan de wedstrijd en wist al snel een comfortabele voorsprong van 4-0 op te bouwen. Hun aanval was scherp en de verdediging leek ondoordringbaar. De eerste doelpunten vielen gemakkelijk en de jongens leken op weg naar een eenvoudige overwinning.

Maar na deze vliegende start veranderde het spelbeeld drastisch. Hierden herpakte zich en begon steeds beter te spelen. Ze domineerden deze fase en lieten zien waarom ze een geduchte tegenstander zijn. Uiteindelijk werd er gerust met een 4-4 tussenstand.

In een poging om het tij te keren, voerde Veensche Boys enkele tactische wijzigingen door. Deze aanpassingen hadden direct effect, want ze wisten opnieuw een voorsprong te nemen en het derde kwart af te sluiten met een 7-4 stand in hun voordeel.

Echter, Hierden gaf zich niet gewonnen. In het laatste kwart zetten zij alles op alles om de achterstand in te halen. Met een indrukwekkend offensief wisten ze uiteindelijk net voor het eindsignaal de gelijkmaker te scoren, wat de eindstand op 7-7 bracht.