• 19 september 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1087 Views

Zaterdagochtend mocht de JO10-2 van Veensche Boys het opnemen tegen SDC Putten. Om 10 uur konden de jongens van start op het echte gras van veld 3. De eerste helft was niet spectaculair te noemen. Uitzondering daarop was het doelpunt van de altijd hardwerkende Boaz.   Helaas wist Putten ook ons doel te vinden: 1-1.

Veensche Boys stond na de rust flink te slapen en kwam op een 1-5 achterstand. Door meerdere goals van Boaz, Lasse en Luuk werd het toch nog spannend in de eindfase van de wedstrijd. Een paar minuten voor tijd scoorde Luuk de 8-9. Zou een gelijk spel er dan toch nog inzitten? Maar helaas was de eindspurt te laat ingezet en neemt Putten de punten mee naar huis.

Hard gewerkt, mannen! Genoeg oefenstof voor de trainingen en dan volgende week een andere club uit Putten op het programma: Rood-Wit. Aanvang 9.00u in Putten.