• 6 december 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 908 Views

Tien minuten eerder dan gepland startte afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Lunteren. Er stond een fris windje, waar vooral het publiek last van had. De wissels hadden vooral last van bezorgde ouders; ‘Trek je jas aan. Het is koud!’.

De eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Veensche Boys had het betere spel, maar Lunteren verdedigde goed. Mano, die overigens de hele wedstrijd goed speelde, was belangrijk in deze fase. Hij verzorgde een assist op Boaz, waardoor de 1-0 op het scorebord kwam. Al gauw was het echter 1-1 door een mooie verre uittrap van de keeper van Lunteren, die na een inschatfout van de achterhoede van Veensche Boys zomaar in de goal belandde.
Maar daar was Mano weer met een prachtige voorzet op Lasse, die de bal met het hoofd scoorde. Heel knap! 1-2

Voor de rust werd er nog 2x gescoord door Lunteren en nog een keer door Lasse, nadat er goed overgespeeld werd.
Ruststand 3-3. Aanvallend ging het prima. Verdedigd moest er een tandje bij.

En dat heeft de JO10-2 de tweede helft goed opgepakt. Lunteren kwam niet meer tot scoren. Veensche Boys scoorde nog 6 maal. Lasse en Boaz scoorden de 4-3 en 5-3.
In het laatste kwart was Mano weer op dreef. Hij maakte twee goals en gaf nog een assist op Luuk. Ook Boaz wist nog te scoren na een uittrap van Luca.

Een prima wedstrijd van Veensche Boys. Volgende week staat VVOP op het programma. Het schijnt dat zij ook nog alles gewonnen hebben. Als Veensche Boys gelijk vanaf het begin goed verdedigd, dan zou het toch een spannende pot moeten worden. Aftrap is om 8.30u in Voorthuizen. Alle support is welkom!