Veensche Boys JO10-1 wint van SDC Putten

• 12 februari 2024
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 5140 Views

De JO10-1 speelde 10 februari uit tegen SDC Putten. Ze waren elkaar nog niet eerder tegengekomen in de competitie. Het publiek van de thuisploeg was indrukwekkend aanwezig, al stond er van elke Veensche Boys speler ook een ouder langs de lijn.

De 0-1 zat na 5 minuten al in het doel, een goed begin. Weer raakte onze bal regelmatig een paal of lat, gingen we eenzelfde wedstrijd zien als vorige week? In de tweede kwart kregen we een penalty tegen, maar keeper Joshua zag op tijd dat de tegenstander een andere hoek koos. Met 2-4 gingen de jongens het laatste kwart in. En dat blijft een lastige 12,5 minuut voor het team. Ook in deze wedstrijd wist de tegenstander vaker door te dringen. Een hilarische “We zijn begonnen hoor” van de tweede trainer zette de jongens weer op scherp. En het net wapperde nog een keer, maar de eindstand van 2-4 konden ze vasthouden. Een mooie opsteker nadat vorige week de tegenstander in de laatste seconde 4-4 scoorde.