Veensche Boys genomineerd voor ‘Club van het Jaar’

Het is weer zover, de verkiezing voor de Club van het Jaar. Wij zijn natuurlijk trots op onze club en laten we dit nu eens aan heel Nederland kenbaar maken door deel te nemen aan deze verkiezing. Ondanks alle Corona perikelen zijn we doorgegaan waar mogelijk met voetballen en trainen op ons complex. Dit kon alleen door de inzet van de vele vrijwilligers binnen onze club die goede initiatieven ondernamen.

Geef daarom jouw stem aan s.v. Veensche Boys. Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ en alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht, ontvangen de landelijke winnaars een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo. Alle gemeente- en provinciewinnaars ontvangen een online embleem welke zij een jaarlang in hun communicatie mogen inzetten. Zo kunnen wij als Veensche Boys nog meer bekendheid vergaren en laten zien waar wij als club voor staan.

Stemmen
Je kunt van 19 april tot 24 mei op s.v. Veensche Boys stemmen via deze link.

Gemeente- en provinciewinnaars
Op 26 mei worden de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt. De gemeentewinnaars worden op basis van de meeste stemmen vastgesteld. We hebben minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de titel van gemeentewinnaar. Dit moet zeker haalbaar zijn als we met zijn allen gaan stemmen.
Daarna kiest de jury vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars (op basis van het aantal stemmen) de provinciewinnaar. In deze fase gaat het om de opgegeven motivatie waarom onze club ‘Club van het Jaar’ zou moeten worden.

Wij zijn natuurlijk trots op onze mooie vereniging, laten we dan met zoveel mogelijk leden en familieleden een stem uitbrengen op deze award voor Club van het Jaar. En ja, promoot onze club via zoveel mogelijk jouw persoonlijke mediakanalen als Facebook, Twitter en Instagram.

Alvast bedankt.

Walter van Bloemendaal

Share: