• 3 oktober 2022
  • Walter van Bloemendaal
  • JO10
  • 1245 Views

De JO10-2 speelde afgelopen zaterdag niet haar beste wedstrijd. Tegen de tijd dat de slaap uit de ogen gewreven was, stond NSC al met 2-5 voor. Met mooie afstandsschoten was NSC Veensche Boys duidelijk de baas. Lasse en Luuk zorgden voor de doelpunten van de thuisploeg. Meer zat er niet in de eerste helft. De keeper van de geel-blauwen was goed en moeilijk te passeren. Na een donderspeech van coach Jasper mochten de mannen het veld weer op. NSC zette door en wist weer te scoren. Met 4 doelpunten achter en nog 12,5 minuut te gaan, kwamen Luuk, Mano en Oliver weer in het veld. Er werd beter gevoetbald en daardoor kon Luuk drie keer het doel vinden. Helaas was het net niet genoeg: eindstand 5-6. Gefeliciteerd NSC! 8 oktober 9.45u staat de volgende derby op het programma, Sparta Nijkerk uit. Lekker dichtbij, dus we verwachten veel publiek!