Veensche Boys: En nu doorpakken tegen Lunteren

• 27 januari 2024
  • 484 Views

Veensche Boys heeft een 5-2 overwinning op zijn naam staan tegen CJVV en loopt uit op de concurrentie (alhoewel Nieuw Utrecht nog een wedstrijd moet inhalen). Zaterdag speelt Veensche Boys uit tegen Lunteren en dan zal blijken of Veensche Boys de goede vorm op het gras kan voortzetten. Eerst terug naar de wedstrijd tegen de Amersfoorters. In de eerste helft leek het er nog niet op zoals assistent-trainer Stefan Fredriksen het misschien had willen zien: ,,Qua stand niet, maar ik denk dat we eigenlijk de hele wedstrijd de baas in het veld waren qua voetballen. Bij CJVV was het vooral hard rennen en proberen druk te zetten. Er waren goede intenties, maar ik denk dat wij de hele wedstrijd goed positiespel hebben gespeeld. In de eerste helft is te weinig gecreeerd.

Er werden in de eerste helft makkelijke ballen gespeeld in de voeten van de tegenstander.

Fredriksen: We speelden goed positiespel totaan de zestien en kregen niet veel echte kansen. We gaven een doelpunt eigenlijk cadeau door niet scherp te verdedigen. We krijgen zelf een doelpunt cadeau bij de 1-1 en voor rust. In de tweede helft ging we door met goed voetballen, maar was de eindpass een aantal keren wel heel goed. Toen zag je dat we heel goed konden voetballen. Ik vind dat we negentig minuten lang goed kunnen spelen. We hadden het de hele wedstrijd goed voor elkaar. Met goed positiespel, we waren de baas op het veld en hebben kansen gecreeerd. Op het moment dat CJVV balbezit had, hebben we vol druk gegeven. Negentig minuten lang. Dan zie je dat we een goede ploeg hebben. Ā Ā