Veensche Boys 2 slaat in slotminuten toe

Veluwse Boys kende tegen Veensche Boys 2 een droom start. Na zes minuten stond het in Garderen al 2-0 door treffers van Rens Mulderij en Michel Bronkhorst. ,,Tot aan de rust waren wij duidelijk de bovenliggende partij’’, zag trainer Hans Nijhuis. ,,De beste kansen waren voor ons. En dat was eigenlijk ook zo na de 2-1.” Veensche Boys 2 kwam kort na rust terug in de wedstrijd. Daarna bracht Pascal Smit de marge weer op twee treffers: 3-1 en leek de wedstrijd gespeeld. In de laatste tien minuten kreeg Veluwse Boys liefst drie treffers tegen en stapte daardoor met een nederlaag van het veld. Nijhuis: ,,We creëerden vandaag zoveel kansen dat je een overwinning gewoon af had moeten dwingen. Maar dat lieten we helaas na.” KvdH